ooh la

vara tvungen att göra läxor och vara på ett så otroligt oseriöst humör som jag är på just nu går inte ihop. lusten och viljan att säga att hästar äter småfåglar i min naturkunskaps rapport är svår att motstå, BARA för att ge min lärare en brain fuck..
hm men antar att det inte är en bra idé med tanke på att hon inte verkar överdrivet förtjust i mig, tack och lov, jag kan få mycket bättre än henne..
ehh, alltså nej amanda för fan, gå och lägg dig..

ska med all min makt nu försöka få ihop denna rapport med inte allt för många tabbar.
återkommer inom kort!



fortfarande lördag.

ne, jag skiter i detta nu!
nu ska jag med stormsteg gå mot toaletten och tvätta bort allt smink, dra på mig de fulaste men dock skönaste kläderna jag hittar och sedan gå och dö framför tvn (som antagligen visar en film man redan sett 100 gånger eller inte ens vill se, brukar vara de man får välja på) med en eeenorm chipspåse. känns som en sån dag idag, är verkligen inte sugen på att festa. eller egentligen så är jag väl de men jag vill sova i min egna säng! all kärlek i världen till de som erbjuder en sängplats (mathilda!) men sin egna säng är alltid på något sätt bäst.

på tal om festen igår, från och med nu ska jag dricka saft vid sånna tillställningar! inte ens jäger kan man lita på längre, förjävligt. mene kul hade jag och bra mådde man ju så ska väl inte klaga alldeles för mycket, och de man inte minns har man inte ont av (y)
haha, gillar mig själv ibland.


lördag.

fest igår, de va ös
fest idag, mindre ös
är för jävla trött egentligen men de lutar åt att göra ett besök iallafall
har 2 timmar på mig att bestämma kvällens öde.
tack till dea och alla andra som gjorde gårdagen värt, trots allt!

bilder tittar in lite senare om jag har ork

define the great line.

nu är allt bra igen. det är de jag säger, bad kan göra underverk de med!
mmm, varm och lugn.. oslagbar känsla, speciellt när man blir ren på köpet

nu ska jag sätta mig framför tv. har inte kollat på tv på 100 år känns det som, skandal, missar alldeles för mycket!
suger att inte kunna delta i konversationerna i skolan när de snackar tv, typ paradise hotel. eller robinson.
sucks to be me! kanske borde sova istället..

for never and ever.

jag har en blåsa i munnen, och den gör jätteont.
jag har fortfarande läxor kvar att göra, inte lika många som igår men de finns.
jag gillar inte heller att sj styr mitt skolliv men de gör de iallafall, idag var tåget inställt vilket förstörde hela min morgon som nu gått vidare till dag och slutligen kväll. jag kom alltså inte iväg till skolan.
funderar starkt på att bada, kanske somna i badkaret och vakna någon annanstans, hade inte varit fel just nu.
hmm känns lite som att jag vaknat på en emo sidan idag, igen.

men trots allt så finns det en kille som alltid får mig att må bättre
en räddare i nöden
en ängel
my man in all situations
Pontus Eklöf!


jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

efter att ha fällt några tårer över denna matte och förbannat mig själv över att jag trodde jag skulle klara detta så kom mamma och mig med en semla och lite kaffe. som ett plåster på såret.

jag är en optimistisk idiot om jag säger att jag överlever detta ifall jag bara lägger ner mer tid på, den envisheten övergav mig för ett bra tag sen. men jag antar att ''en optimistisk idiot'' är den jag kommer få vara, i nöd och lust tills detta är över.
nu ska jag gråta några tårar till på Lasses axel innan jag färgar håret. det kommer bli en katastrof det med men för tillfället verkar det ganska passande..


so wrong, it's right

har inte så mycket att säga idag, vaknade med den sjukaste huvudvärken någonsin idag på morgonen så det var ju bara att vifta med den vita flaggan och dra huvudet under kudden..
men imorgon blir det skolan, hoppas jag, om sj inte ställt in alla tåg som vanligt.
dagens grupp @facebook: om SJ hade skött tågtrafiken i Nazityskland hade förintelsen aldrig ägt rum.
älskar facebook och dess grupper!

all the right reasons

första dagen i skolan idag efter lovet och jag är förvånansvärt pigg måste jag erkänna, speciellt med tanke på att jag gick upp 05.15 idag på morgonen. 2 timmars sömn, inte illa!

läste min kära, fina, underbara vän Sara's blogg innan idag och insåg att jag i stora drag har lika konstiga sovvanor som henne. dygnsrytm är något jag aldrig riktigt haft och troligtvis aldrig kommer få men vad gör det när man kan leva med det? tanken att en människa i genomsnitt sover en tredjedel av sitt liv får mig att vissa dagar inte vilja sova alls! tänk all tid man går miste om. men också samtidigt kan en tredjedels liv av sömn vissa dagar verka som oerhört lite..  antar att jag inte har någon mellanlandning där. sova mycket eller inget alls!

ja och nu tillbaka till min ständiga kärlek, snön. idag har det med all säkerhet kommit ca 2 meter till av denna fruktansvärda vita djävulsskiten.. men trots de så var tåget ENDAST 20 min sent idag på morgonen, men vänta så länge i 24- var inte något att rekommendera.

nu ska jag vara en duktig flicka och försöka kolla igenom min matte, har fått ännu mer att göra. hurra!


believers never die.

oväntat slut på denna söndagen.

mamma ringer:
- amanda, vi ska till akuten!
första tanken: mamma är död!
ehh, fel. 1, mamma ringde. 2, mamma ringde och levde.
- jaha, eller vadå, vad har hänt?
andra tanken: åhnej, någon som vi känner har blivit upp-plogad i en snödriva och håller på att frysa ihjäl för att han/hon inte kommer loss och den kalla, hemska istiden är påväg med stormsteg mot oss!
hmm, fel igen..
- du! du ska in dit och kolla nacken och huvudet.
- ehm, jaha.
klick.
gråten i halsen, en klump i magen.
tredje tanken: jag kommer dö

dramaqueen, herregud det är ju så man skäms över sig själv..
men det var inget farligt med huvudet eller nacken, enligt mig. lite för spänd och stel men fick ett par
fina, lugnande tabletter som skulle hjälpa mig överleva detta. sweet!
men tack mamma som skrämmer livet ur mig (y)


all because of you



antar att det är fler som delar tanken med mig om denna snö, fortfarande. tror jag har skapat en besatthet till den.
men vad ska vi svenska medborgare göra av den? det är min fråga för dagen. för just nu är det mycket snö överallt!
med tanke på att all snö någongång kommer  att smälta är det kanske bäst att redan nu ta reda på hur vi ska hantera en eventuell översvämning! usch, jag hatar när det är blött..
jag hoppas innerligt på att det blir kramsnö en dag, eller kanske två, för då, ja då jävlar ska jag tillbringa en hel dag till att rulla ihop all förbannad snö, så som man gör när man ska göra snögubbar, fast jag bara rullar ihop de och placerar mitt ute på en äng i hopp om att Gud eller SMHI ska ta tillbaka de!..

1 på inköpslistan: dykardräkt + gummistövlar!
2. en specialgjord megastor disktrasa, eller svamp om det är bättre.
3. sist men inte minst, en gummibåt. har alltid velat ha en så lika bra att passa på! jag kan göra den till min alldeles egna Ark.. sweet!



manage me, im a mess.

den som önskade sig en vit jul eller snö överhuvudtaget måste vara jävligt glad just nu..

och förövrigt är det inte min dag idag heller, hah som om det har med snö och göra men det är inte det. jag har ingen riktigt klar uppfattning om varför det inte är det men jag antar att det har lite med snön att göra, på någon sätt har det utlöst ett larm till min vän klaustrofobin. tanken att det ska komma mer snö, upp till 4 dm får mig att må dåligt, tex när jag vaknade idag var halva mitt fönster täckt med snö, antar att ''instängd'' är ordet jag söker..
och jag gissar att biverkningarna för denna ''snö-depression'' är dålig sömn, somnade inte förrän säkert fem i morse och när jag vaknade och hade insett och smält paniken av att jag var insnöad insåg  jag också att jag hade eller har sjukt ont i naken OCH ont i en tand. seriusly God, this is not fun anymore.
men antar att detta går att tröstäta bort med, eller?
hah, emobreakdown
antar att det enda bra med detta är att jag kan skratta åt det, sen om det är hälsosamt eller inte går ju att diskutera.


lördag.

Har börjat få lite småångest över att skolan börjar på måndag igen. känns inte som att jag gjort något bra av detta lovet, sovit kanske men hur kul är det egentligen? skönt men inte jätteroligt..
sen har jag fortfarande inte gjort min matte heller, åh jag förstör verkligen mitt egna liv när jag skjuter upp saker till sista sekunden. och som om inte detta vore nog så har det kommit ännu mer snö ute, gissar på att alla redan visste  de (!?) men lika bra att berättade, ifall, ifall.
och det är inte bara för att jag inte åker skidor eller håller på med snörugby på fritiden utan nej, jag vill kunna använda min skinnjacka igen! älskade, fina, sköna skinnjacka..


p.s stort tack till mathilda och hennes blodigelmun med. den sätter sina spår så att säga! puss på henne <3



izaac & goatseboii!


stan + bio med sötpojkarna!


(:


Onsdag.

Trots mitt bristande intresse för OS och allt som har med det och göra så kan jag inte komma undan en inre glädje jag just nu känner för världens bästa Björn Ferry, herregud vilken kille!
Måste bara säga att det är inte många som får mig att skrika åt tv:n så som han. Och sen när han korsade mållinjen som guldmedaljör, shit, tårarna var inte långt borta..
Grattis Ferry, vi älskar dig!

Förutom denna glädje så har min dag varit vanlig. Suttit hemma, försökt plugga matte, kan säga att det går inte! Verkligen inte! Och jag har 3 sidor jag måste göra innan detta lovet är slut.. Gud hjälp mig.
Förövrigt så har jag inte så mycket mer att säga, är fortfarande förbannad över att jag missade semledagen igår. Fan, det kommer seriöst ta lång tid för mig att komma över detta..
Vet inte om det är för att jag som liten var tjock eller om jag bara är väligt sockerberoende men jag älskar semlor!
Jag menar, vem behöver kakor, godis eller tårtor när man bara behöver semlor! Semlor uträttar alla behov som finns när det kommer till att antingen gå upp i vikt eller bara tröstäta. Typ. Har jag upptäckt iallafall.
Men säger bara V Ä R T!

Nu blire att försöka mig på åtminstonde en matteuppgift innan facebook äter upp mig levande inför natten. Jag har som vanligt vänt på dygnet helt, underbart.


ungefär såhär glad är jag när en mattebok ligger uppslagen i knäet på mig.

Onsdag.

Fan
Helvetes
Jävla
Satans
Förbannade
Cp
As
Fitt
Kläp












Missade att det var Semledagen för 34 minuter sen..
Liver är emot mig, igen.

Tidig tisdag.

Världsbråket är nu över,
jag och blogg.se har kommit överens nu efter en hel kväll av bråk och jag får tillbaka min rätt att skriva i MIN blogg.
Vet inte hur många gånger jag var nära på att kasta ut hela datorn genom fönstret alltså, satan.
Men nu är det lugnt iallafall.

Enda anledningen att jag ville skriva igår var att jag var ute och gick i över 1 timme, mhmm, ganska imponerad va?
Det är jag iallafall! Vet inte riktigt vad som hände men, som vanligt, men synd att klaga när man får kondition och luft på köpet. Men en sak jag nästan är mer stolt över är att jag INTE gick förbi affären och köpte godis för att fira allt detta med!

Sen har jag kommit på att jag hatar livet med när jag inte har pengar. Budget-Amanda kom på besök igår och insåg att jag måste jobba röven av mig för att jag ska kunna göra det jag vill.
- west coast riot 17 juni  695 :-
- metaltown 18-19 juni  1450 :-
- pier pressure 20 juni  695:-

Sen går det ju ryckten om att Green day kommer tillbaka till Sverige den 5 juni (!?!?!?!?!)



Döda mig så jag har en anledning till att slippa jobba..

Söndag.

Måste bara börja med att gårdagen var mycket bra!
Jobbade några timmar för att tjäna pengar och snacka skit med Jennifer, ganska behövligt måste jag erkänna,
sedan blev det hem till Mathilda för att byta om, träffa nytt folk, dricka för deras del och sen dra till pinnen för att lyssna på förvånansvärt bra musik, positivt överraskad över detta.
Men efter, pågrund av kyla och hög lathet från min och Mathildas sida drog vi hem och stekte ägg medans de andra stack på efterfest.
Mysa och röka under täcket med Broman är ganska oslagbart måste jag säga!

OCH idag när jag kom hem vet jag inte vad som flög i mig men jag städade hela lägenheten åt mamma. Jag skulle egentligen bara diska för att vara snäll men det slutade med att jag dammade, dammsög, vädrade och skurade golvet också. Om inte mamma hade kommit hem så tidigt som hon gjorde hade jag med all säkerhet pantat flaskor, köpt blommor och bakat med..
När jag har lust är jag kapabel till det mesta ska ni veta.
Men det värsta av allt är att jag gjorde detta från första början på grund av att det är en speciellt dag idag, det är en dag som jag själv inte gillar alls för att den är så sjukt överskattad.
Alla fucking hjärtans dag ladies and gentlemans.
Visa kärlek och knulla kan man göra vilken dag som helst, det borde inte finnas ett datum som säger till om något sånt.
Och sånhär är jag inte för att jag själv är singel, halvt feminist och har en stark passion för att tröstäta så jag går upp 15 kilo på en dag för att jag i min ensamhet inser hur ensam jag faktist är, NEJ så är absolut inte fallet!
Jag är stolt singel och en stark självstående kvinna i sina bästa år som verkligen inte behöver någon omkring sig! Jag kan, om jag bara vill ge mig själv roser som man bara skadar sig på, en ask billig choklad från Ica och tillomed en småskön kram om jag bara anstränger mig..
Tja skitso..

Jag hyllar tillomed Kanelbullensdag, Våffeldagen och Semledagen mer än Alla hjärtans dag.
Och med detta kan jag bara tillägga att det är ett under att jag inte rullar fram, jag kommer dö pågrund av mitt ätande, det är jag just nu sjukt övertygad om.
Men det är ju som de säger på facebook, ''Fat people are hard to kidnap''.. hehe, har aldrig känt mig tryggare.

Men jaja jag kom som vanligt inte fram till något med detta inlägget heller men iallafall,
trots mitt stolta singelliv ska jag nu träffa männen i mitt liv,
Mr Ben & Jerry och Sir Oliver Sykes, SES.



when im sad, im stop being sad and become A W E S O M E instead! True story..



Sen fredag.

Tack Sara och Filippa för en bra kväll i Jkpg med mat och bion Valentine's Day. Den var riktigt bra och riktigt rolig, rekommenderas verkligen!
Tack skolan och all snö så vi äntilgen fått gå på sportlov, lov och ledighet har alltid en stor efterfrågan efter sig konstigt nog.
Tack för mitt jobb, trots att det är segt men jag får som sagt pengar för allt så jag är nöjd!
Sen tack till mig själv för att jag överlevt ett år till med hälsan i behåll, imponerad måste jag faktiskt erkänna att jag är av mig själv. 1 år kan ibland verka så länge men egentligen så skulle det lika gärna kunnat vara igår för min del.
Vissa saker kommer man bara inte över, och i detta fallet så kanske det är meningen. Man ska väl inte bara glömma någon som man en gång för längesen brydde sig så mycket om. Gå vidare, se framåt och lämna saker bakom sig tar tid, och jag vet snart inte vart jag ska få mer tid ifrån?
Men jag saknar dig och jag tänker på dig ofta, det ska du veta.
Och nu när allt kommer omkring så kanske du har det bättre nu än vad du någonsin hade haft det här.
Vissa sår är för djupa för att det ska kunna läka ihop av sig själv.

Men jag förlåter dig, för allt.
jag älskar dig.
r.i.p





Sen onsdag.

Man blir verkligen underbart glad när folk, i många fall ens vänner inte lyssnar på vad man säger.
Tjejerna i klass Te09 klarar sig, dom är inte sånna, innerst inne
men andra som inte verkar veta att ett nej är ett NEJ eller sluta faktist betyder SLUTA!
ni ligger jävligt högt upp på minus-listan idag och mycket troligt ett tag framöver..

Annars idag har jag gjort ett tappert och vågat försök till att sova för det är snart lov, tack och lov
men det går inte, fick kanske ihop en halvtimme av tre möjliga. Ganska dåligt.
MEN får hoppas att det släpper snart, har nog kommit på varför allt är som det är just nu
men klarar jag bara imorgon med så kommer det förhoppningsvis bli lugnare senare fram.
BEHÖVER SÖMN.

Nu ska jag, som vanligt vid denna tid, sätta mig med min bok och läsa meeer!
Sen måste jag planera helgen med, jobb, jobb och lite mer jobb.
Fredagkväll 17.30-21.00 och heeela jävla lördagen 12.15-19.30
Livet leker verkligen med mig.




Sen tisdag.

Hemma från jobbet nu, eller det var ett tag sen men iallafall. (dagens minus: Johannes dissar, igen! hah)
Fryser ihjäl för det är verkligen äckligt kallt ute.
Nästan varmare att vara i hockyhallen..
Heh, känner mig verkligen svensk när jag klagar på vädret.
Är det för att vi tror vi har det så bra annars men ÄNDÅ måste ha något att klaga på?
Hm kreativt Sverige, skyll på vädret bara, gör det, blunda för de riktiga problemen (y)

Och just nu är jag sjukt trött MEN kan inte sova. Igen.
Vafan är detta om?
Jag har haft det såhär redan och orkar inte med den EN GÅNG TILL..
Fan.
Jaja, om jag orkar blire ett inlägg inatt igen, annars kommer jag antagligen sitta och läsa min underbara Nikki Sixx-bok.
Fan vad sjuk den är. Men på ett bra sätt.
Som mig.

TJAH!

Måndag.


Har inget bra att skriva, igen men jag gör det för dig Johannes.


Skapligt lugn helg. Dog nästan men det är väl bara en del av helgmyset.
Hyggligt bra skoldag. Massa matte jag inte förstår som vanligt men överlever. Kanske.
Vill mer än gärna ha sommar nu med, kylan och all snö tar livet av både mig och troligtvis många andra.
Mmm, sommar. Värme, sol, musik, fest. Det är vad min sommar ska innehålla, kanske jobb med med det får inte vara med på listan, de bara förstör..
Fick veta idag att A day to remember ska till West Coast Riot och att Bullet for my valentine spelar på Metaltown, älskar livet ibland alltså!
Annars inget annat. Eller massa jobb men får ju pengar för det så det är lite synd att klaga faktist, jag gör liksom inget och får ändå betalt för det. A W E S O M E.

Hm ja, om folk förstod att man faktiskt inte skulle klaga så mycket.
Speciellt om småsaker.
Men ska väl kanske inte säga något, jag är väl Klagaren hon själv i vissa fall.
Ja i vissa fall är jag förjävlig på att klaga!
Men jag vet iallafall att jag gör det, tack och lov för detta!
Haha, jag är misslyckad på ett helt underbart sätt
Grattis Amanda.


Sommar,  jag saknar dig Broman. Det gör jag verkligen.


Lördag, igen.

MUSIKLISTOR.

En del personer har förstått att jag gillar musik, att jag gillar att gå på konserter, och svaret till det är enkelt:
Ja jag gillar det, MYCKET!

Så nu har jag tagit mig tid att göra lite listor ( jag har en kärlek till listor) på band jag vill se eller har sett och vilka jag anser vara mest värda att se live.

Bästa live
  1. Bring me the horizon
  2. Enter shikari
  3. All time low
  4. Alexisonfire
  5. You me at six
  6. Paramore
  7. Slipknot
  8. August burns red
  9. Underoath
  10. Rise against
Vill se
  1. Bullet for my valentine
  2. Silverstein
  3. A day to remember
  4. Green day
  5. Parkway drive
  6. Muse
  7. Asking alexandria
  8. Aim for the sunrise
  9. We the kings
  10. Alesana
Vilket liv jag haaar! (y)Men jag älskar min musik.




Oliver Sykes, Bring me the horizon, pure love <3

Tidig lördag.

Jag blir glad när mitt rum är rent, jag gillar det.
Och jag funderar på mammas erbjudande om att åka till London i sommar.
Låter ganska lockande, men det betyder att jag inte får åka till Usa med Emma.
För det är Usa. Fuck you, jag älskar dig mamma.

Fredag.

Trots en bra och kall dag så är jag på det sämsta humöret man kan vara på, innerst inne.
Jag vill bara låsa in mig på mitt rum och sitta där tills.. ja, saker och ting blir bättre.
Fast det kanske är för mycket att be om?

Innerst inne är jag så trött på allt och alla just nu.
Allas beteende och framförallt mitt eget går mig på nerverna!
Är det ingen annan som märker att vi snart äter upp varandra?
Inte bokstavligen såklart men vi är så nära inpå varandras liv så det är äckligt.
Ja, äckligt är fan ordet.
Och vårt begär att få veta saker för att senare sprida det vidare bara växer.
Och för vad? För att ha något att prata om när det är tyst?
För att få mer vänner? Eller bara bevisa att man är med i leken och vet vad alla sysslar med.
Hur kan alla vara så dumma? Hur kan JAG vara så dum!?
För jag gör det. Jag undrar, jag frågar, jag vill helt enkelt veta. Alla andra gör det, dom undrar, dom frågar och ger sig inte förrän dom vet hur det ligger till.
Jävla småstad, inte en gång till.
Jag vill härifrån.

Ska inte skylla på alla andra när det egentligen jag som är mitt egna stora problem, jag hatar hur jag är just nu och vill bara sluta bry mig om allt, men
att skylla på alla andra och bry sig lite för mycket visar sig vara enklare än stå emot. Som alltid.

Ni kanske förstår nu varför jag vill låsa in mig själv..


Funderar starkt på att koppla bort allt i helgen.
Telefon, msn, FACEBOOK, you name it,
bara för att få tänka ut så jag inte blir en tickande bomb som snart har ihjäl någon.

Torsdag.

Hemma nu, gud vad skönt.
Sitter i min nybäddade säng i mitt nystädade rum, gud vad skönt.
Gud vad bra, gud vad bra.
Jävla gud, hatar honom.
Han har nog missat meningen med vad som är rättvist och inte,
vilka som förtjänar vad och inte här i livet.
Eller så kanske han bara är en sån där Gamer, lämnar allt åt slumpen.
Verkar lite som så just nu, hyggligt du Allsmäktige.

Men trots all denna negativa auora jag har runt mig så har det varit en bra dag!
Eftersom jag dissade friluftsdagen igår möttes jag av en sur Fillan idag, förlåt men helt seriöst var jag inte på tillräckligt bra humör för att gå 10 km i snö och blåst.. OM jag hade varit full så hade det varit en annan sak. Måste erkänna att jag är en jävel på att gå ut och gå då!
Sen iallafall efter skolan träffade jag Pontus och åt pizza med honom, trevligt, trevligt! Och efter det träffade vi Kasper och Jocke en liten stund, dom har tydligen fastnat i något vitaminberoende. Jocke klippte sig för några dagar sen och tyckte att det blev alldeles för kort så han kommer nu i några veckor dricka vitaminer och masera sin hårbotten tills allt vuxit ut igen! Good luck with that my friend (y).

Men nu funderar jag starkt på att äta upp mitt godis, mm underbara godis, för att senare ta mig an en fight med min roddmaskin. Igår vann den överlägset men idag är jag sjukt pepp på att bara döda den!
Får se hur det går. Kommer antagligen sluta som igår men skam den som ger sig!
Hoppet är det sista som lämnar människan liksom. Ja, så allvarligt tar jag min träning!
HEJS!



vill bara tillägga att om inte roddmaskinen dödar mig så gör matten det..
fyfan för denna matte b alltså..



Tidig onsdag.

Trött men kan inte sova
Snälla säg inte att detta ska börja igen!
Jag som nyss kommit över det där med att inte kunna sova,
jag vill så djävulskt gärna just nu vara kvar i min ''sova-hela-tiden-fas'',
jag behöver den.

Idag har jag insett jag är i stort sätt ensam om att INTE kolla på Paradise Hotel.
Varför? Enligt mig borde ingen kolla på den för det är sämst. Blåsta personer som snackar skit om varandra och sprider dålig munhygien vidare. Mm, fint.
Det enda bra med det är att jag lärde mig alla Dödssynderna när den där jävla reklamen gick på tv:n hela tiden.
Sa ju att jag inte behövde konfermera mig mamma för att lära mig ngt (y)

Idag har jag plckat in nya vuxenpoäng och pengar, jag har jobbat! Varit i en kiosk i några timmar där jag endast druckit kaffe och läst, måste erkänna att jag är helt slut..
100 i timmen, korv, kaffe och lite hockey. Vad klagar jag över egentligen?
Nu ska jag nog sova lite, eller så ska jag fortsätta med alla konversationer jag har på msn, nu ör de verkligen fult pådrag kl. halv 3 på morgonen!
Funderar på att terra Fillan lite mer för att få henne att dissa friluftsdagen imorgon, jag orkar verkligen inte frysa ihjäl i 10 km, jag vägrar! 
GODNATT




Sen måndag.

Sitter just nu på samma plats jag suttit de senaste 5 timmarna.
Jag är verkligen sjukt bra på att sitta still, tråkigt nog, har hört att det inte är så bra för kroppen..
Men..!

Läser fortfarande på min nyinköpta bok, droger droger bara massa droger, och min nyinköpta tidning Rocksound.
Bring me the horizon var på omslaget så kunde inte låta bli. Mmums.. Oliver <3
Men som alltid när jag har köpt något att läsa så blir jag stillasittande på samma plats i timmar!
Och så läser jag det jag vill läsa och inte borde..
Lite synd, hade varit ganska bra annars. Världens drivkraft! (y)
Menmen, nu ska jag försöka göra åtminstånde 1 läxa innan jag somnar
GODNATT




Tidig måndag.

Jag kanske är dålig på att uppdatera.
Sucks to be me..
Men jag är bakis, har varit hela dagen, det äger
gårdagen ägde!
orkar och tänker inte berätta allt som hände men det var mycket OCH bra
Jag har aldrig insett innan att det faktist är roligt att vara bland folk man inte känner
folk berättar saker de kanske inte borde nämna eller skulle nämt om det var en helt annan situation men i ett rum fullt men folk man inte känner ELLER kommer lära känna så blir det helt plötsligt inte så svårt att lätta på hjärtat. 
Tydligen. Kännes som att alla biktade ett tag.
Vara i Nässjö med samma folk hela tiden kan bli jobbigt i längden, (alla-känner-alla,-händer-ngt-vet-alla-de-en-dag-senare..)
Ni vet vad jag pratar om.

Jag borde verkligen sova just nu men har precis köpt en bok, Nikki Sixx (från bandet Mötley Crüe), hans självbiografi. Jag har fasnat för sånt där, efter att ha läst om Marilyn Manson så blev det helt plötsligt kul att lära sig hur personer verkligen är eller var enligt dem själva, utan att behöva rota sig till det. SÅ godnatt eller om ett tag.

RSS 2.0