Fredag.

Min fina hemmakväll igår blev istället en chillkväll hemma hos Pontus med Jocke och Robin.
Trött och sliten men kul vare, tack!

Ikväll spelar Backyard Babies i Nässjö och jag som inte ska dit får antagligen vara hemma själv, kanske är lika bra efter gårdagen men ändå, hade varit roligt att göra något med folk man tycker om.
Inte för att folk inte gör något!
Men jag är inte där.

Torsdag.

Studiedag imorgon, jag älskar't!
Och helgen kommer bli bra, det känns.
Frågan är ju bara om man ska börja idag eller vänta tills imorgon..?
Kanske ska vara hemma idag och bara ta det allmänt jävla lugnt med lite film och godis.
Låter lockande! Snön är den sista jag vill utmana idag iallafall..

onsdag & sovdags.

Okej har för allmänhetens bästa lugnat ner mig nu och har bestämt mig för att inte döda idag.
Jag gick in i någon Tomas diLeva trans innan (fråga inte hur men badkar har en fantastisk verkan på mig), jag började tänka på hur dumt allt är och att det är lite mitt fel att saker är som de är. Han vill bara mitt bästa, han vill att jag ska lyckas senare i livet. Ahh, det var så jag kände i det varma, sköna vattnet i vårt lilla badrum, det var fridfullt. Men sen när jag kom ut och såg snön utanför fönstret och insåg att jag kommer frysa ihjäl inom en snar framtid gav jag upp. Fuck you Tomas, du svek mig.
Bring me the horizon på högsta, mycket högt klagande på alla och onödigt våldsam mot allt. Slagsmål mot sängen för att sedan bli besegrad av min egen fot. Jag fick alltså kramp, inget annat. Satan vilken kramp, hela hålfoten + stortån, men antagligen det enda som fick mig att bli lugnare. Tack Gud (y) men säg något nästa gång istället..

Ja men nej, nu ska jag göra mig iordning för sängen så jag imorgon kan vara på bra humör och vara den bra personen mina klasskompisar förtjänar att ha.
Godnatt!


onsdag.

blir att gräva ner sig i läxor nu för att snart gräva ner sig själv.
så bra känns allt nu, tror jag dragit på mig en vinterdepression..
jag behöver sol! och säkert annat med egentligen men lite ljus skulle ju vara en början..








OCH veckans babe är..


Tisdag snart onsdag.


dagens bitchpris, jag förtjänar det för mycket efter denna dagen..


Inte min dag idag, det är det i stor sätt aldrig och jag vet det. Jag är inte stolt över det och jag vill inte ha det så men det är , vare sig jag vill eller inte.
Min klassföreståndare, snobbig matte/fysiklärare har idag klankat ner alldeles för mycket på en och samma person, mig givetvis, Amanda Isaksson (självisk som aldrig förr). Jag kanske inte har stilen eller mattekunskaperna för att gå teknik som han fint påpekade men det är väl ändå gaaaanska mycket upp till mig själv eller?
Mitt fel om jag gör tre år av mitt liv till ett helvete, jag visst om plugget innan jag valde programmet så jag förstår inte varför han tjatar.
Jag tänker inte i vilket fall hoppa nu så jag får gå om, jag är kvar och skämmer ut mig och får IG på varenda matteprov tills rektorn hon själv kommer och slänger ut mig!
Jag skulle antagligen känna mig något värdelös och dum ett tag efter det och inte gå tillbaka till skolan för att kunna plugga och få ett jobb meene säger bara ett ord som beskriver hela storyn, V Ä R T. Jävla fitt föreståndare..

''IDAG ÄR EN BRAA DAG!''


Godnatt..


Söndag.

Vill bara ta tillfället i akt och berätta för allt en mycket viktig sak..
-VÅGA ALDRIG VÄCKA MIG EN SÖNDAG. Speciellt efter kl. 15.00 för om jag inte gått upp innan det så betyder det att jag inte vill ha något med omvärlden att göra..
Tänkte bara säga det.
Godnatt.


Lördag och sent.

Vad krävs för att göra en lördag till en riktigt bra lördag?
Högsta volym och allsång till Avril Lavigne, facebook och en stor godispåse så man kan kväva sina sorger?
Rekommendeas inte..
Skaffa dig vänner, ett liv och alkohol så klarar du dig ganska bra, true story.


Lördag och väldigt tidigt.

optimisten själv alltså.


Jag har otur med absolut allt.
Jag vill inte ens räkna upp du mycket otur jag har
men det är mycket, för mycket för att en person ska klara av det.
Men jag har denna gåva (mer troligt som förbannelse) iallafall
Tack, schysst.
Sen är jag förbannad med, antar att det också är en sån där fin
bonusgrej man får så här till helgen.
Tack, generöst.
Jag vet inte varför jag är förbannad, jag bara är det innerst inne
Dagens sämsta
Trevlig helg.


Fredag.




Denna dagen känns oerhört värd.
Bara inställda lektioner, på en fredag, hur underbart är inte detta?
Hur underbart som helst måste jag erkänna OM man hade varit hemma.
Men nej, här åker man till skolan i tron om att man ska ha lektioner.
Förbannade lärare som inte kan informera om saker..
Sen när man ska gå hem från skolan så får man massa samhällskillar efter sig som kastar ner en i snön, två gånger! Så nu fryser jag om hela ryggen eftersom tröjan givetvis åkte upp mitt i all panik.
Och sen så har jag insett den fruktansvärda faktan att jag inte kommer få se 30 Seconds to Mars eller August burns Red i mars, detta kan verka löjligt och ganska obetydligt för många men inte för mig, jag beöver mina konserter!
Det är en drog och just nu har jag världens abstinens, jag vill, jag vill, jag måste!
Men pågrund av bråk med den ekonomiansvarige, inte mig själv då utan huvudkontoret så att säga så blir det ingen sponsring till något som inte kontoret gillar. Underbart det med..

NU ska jag fortsätta lyssna på musik och försöka lugna ner mig lite, det är ju trots allt helg, hallelujah.
HEJS


Torsdag.

Just nu är jag bara sjukt trött efter en galet bra dag!
Först skolan som va väldigt lugn och slapp, slutade vad 12 pga inställd matte.
Men vi har ''statestik & sannolikhet''s uppgifter att göra så då gick vi, jag, Jenni och Eve hem till Fillan för att göra dem. Det blev inte så mycket pluggande. Det blev krig, grädde och chockladpudding, öööverallt! I ansiktet och håret, flöt (y)
Sen drog jag för att färga håret på Began och Jocke. Jocke blev nöjd, Began blev nervös men jag hoppas han lugnar ner sig för det blev väldigt snyggt!
Sen efter det blev det pulkarace med Fidde, Rajje, Jocke och Pontus! Hade inte tänkt vara med på det eftersom jag inte hade kläder till det men vafan, det var kul som fan! 
Massa skoj med alla, åh jag älskar det. Älskar dagar som denna när man bara är med allt och alla och gör något, det äger (:

MEEEEN nu fryser jag så de blir att bädda ner sig varmt i sängen och försöka vakna tills imorgon, tack och lov att det är fredag imorgon! Godnatt 


onsdag fast senare.


forserum at night.



Jag kom iväg till skolan idag iallafall, till slut, och jag fick ha mitt älskade snörugby! Pinsamt nog har jag längtat efter de nästan hela veckan. Men gissar på att det är fler som har, skulle vara konstigt annars. Klassen, eller Te09 överhuvudtaget är helt underbar, alla roliga och sköna människor gör det värt att ta sig upp till skolan varje dag för ingen dag är den andra lik! Jag ser verkligen fram emot att gå tre år tillsammans med dessa människor, kommer säga det många gånger och det är det värt, för det är så jävla sant!

Men idag har jag förutom försovit mig och trampat sönder min sko (fråga inte hur jag lyckas med allt..) fikat med min syster. Vi satt i säkert två timmar och bara pratade ut om allt. Hur skönt som helst. Sen bjöd hon på en semla och kaffe med..

onsdag.

Jag har försovit mig, igen. Inte första gången och definitivt inte sista, jag blir så sjukt sur på mig själv att jag gör såhär! Och jag blir sur för att jag inte bor i Nässjö. Inte för att det är ett bra ställe att bo på, nej jag gissar på att Nässjö är platsen som Gud glömde, men vad vet jag? Det är iallafall när till skolan..


-

Nu ska jag utnyttja min blogg tilll max och skriva om något som verkligen bara rör mig, och som får mig att bli mer eller mindre stämplad, till vad kan ni kanske räkna ut själva..

Jag måste göra något åt mitt hår! Jag tycker just nu att det är så sjukt tråkigt, brun, röd, svart, lila aktig färg med hårförlängning. Jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra med det! jag funderar på att typ klippa till lite lugg, inte rak Lady Gaga- lugg utan en mer ''lugg-fast-ändå-sneluggs-aktig-lugg'', med andra ord allt hår fram så de bildar en helt vanlig emolugg.. Me like. Och sen färga de mörkrött. Eller någon annan ball färg! Eller så ska jag göra blonda slingor i, det är ju faktist sommar snart (när istiden drar sig tillbaka..).
Jag behöver hjälp!


-




När jag tänker efter så måste det vara ganska kul att vara mig, jag är inte skitsofren jag menar bara att jag inte märker hur kul det är själv förrän efter ett tag..
Jag fick en beskrivning idag av min ena killkompis när jag nästan kom försent till första lektionen,
''du är den där förvirrade personen som inte riktigt vet vad hon gör eller säger men skrattar åt det i vilket fall OCH alltid av någon konstig anledning hat flyt i vad hon gör!''. Ganska sant. Jag är mycket förvirrad av mig, det är ett under att jag inte tappar bort mig själv ibland!
Speciellt när jag är trött + stressad + förvirrad! Då är hela huvudet som en jävla cirkus..
Men jag gillar mig själv ändå.


-

Jag är den där tjejen som egentligen aldrig ska vistas i ett kök. Jag har alltid en förmåga att få allt att bli katastrof, magiskt nog, och det är inte för att jag är en del av Harry's gäng (100% mugglare, jag svär) utan det är något annat. Jag tror jag går och tänker på annat, eller så tänker jag att jag tänker på något annat.. Hm. Jag vet inte. Men något sånt.
Pga detta just nu växande problem så har jag tagit mig friheten att sätta ihop en lista på alla köks katastrofer jag har haft hittills i mitt liv..

7. 1 nudelpaket utan vatten i en mikro, inte så bra.
6. 12 nudelpaket, en kastrull. katastrof!
5. 10 skumtomtar i en mikro, lika med katastrof!
4. en plastbunke med popcornkärnor i + en mikro, lika med katastrof!
3. varm platta + ''kolla om plattan är varm handen (hela handflatan) på en platta, katastrof!
2. ta ut en kastrull ur ett skåp, ramlar bakåt och slår kastrullen rakt på näsan, aj!
1. mammas finaste salladsskål (i glas) på en varm platta. pang! 


Jag är som sagt pinsamt bra på detta med mat..

-

 Lever igen, nästan iallafall. Det är sjukt vad man tappar tidsuppfattningen och all vett över huvudtaget på nightgibb. Aj, kände töntstämplen där mot pannan..
Men det är faktist kul, rätt folk och rätt spel (alltså inte WoW) så blir hela natten sjukt kul!
Men det är som på fyllan, jag förstår att spelnötare inte är ute och festar, dom kommer då bara få uppleva denna ''dagen-efter'' känslan en gång till! Komma hem efter en natt framför datan är fan inte bättre än att komma hem full kan jag lova. Been there, done that så att säga..

Idag har jag börjat med mitt nya schema. Ska nog inte klaga allt för mycket, har sovmorgonar, slutar tidigt, har hyfsat långa raster med så det är väl bara att le och se glad ut. Men nu ska jag äta en till apelsin och sätta mig framför en annan data och kolla på film, har ändå inget bättre för mig och har inget bra att skriva. Eller, det snöade idag, massor! Hejdå.

-

Denna dagen har som många andra lediga dagar gått åt till att sova och ja, sova mer.
Jag sover alldeles för mycket. Det säger alla. Mamma iallafall.
Jag borde egentligen gå ut och gå men det är för mörkt. Och kallt.
Jag borde egentligen skriva klart min svenska också men det är för jobbigt, böckerna ligger inte inom en radie på 1 meter, föör ansträngade då..
Jag kanske ska lägga mig i ett bad. Läsa en bok. Leka i snön.
Sånt man gör en lördag när det inte händer något annat. Och det är okej, jag klagar inte. Det finns ingen anledning.
Nej jag klagar inte på något för jag har inte rätten att göra det. Om man ska klaga på något måste man vara insatt i det. Insatt, engagerad, fångad, absorberad. Man måste ha försökt göra en skillnad.
Men jag är tyst.
Jag har inte rätten att bli ledsen eller arg på någon för jag har inte ens försökt hindra det till att hända.
Jag är tyst.

-

När det kommer till att börja ett nytt liv så har jag nog med all säkerhet tagit hem priset för att vara sämst på det! Enligt mina noggrannt genomtänkta planer över detta liv så ska det börja på måndag, vet inte varför men det känns fel att börja mitt i veckan, och så ska det hålla på tills jag verkligen inte orkar mer. Planerat som fan, glöm inte det. Men nu kommer dagens funderare från min sida, när man ska övergå till ett ''nytt'' liv, och då kan det vara vilket liv som helst antar jag, MEN ska man öva på det innan? Alltså typ ha en förberedelse vecka eller liknande så de inte bara kommer som en chock. Eller ska man göra som mig, idiotiskt nog, frossa i allt som har med onyttigheter att göra (ett pack cigg och chips) innan jag till största del stänger ute dem från mitt liv..  Någon som vet?

smile for the camera - armor for sleep

-

Lev med att jag inte kommer ha en fin blogg, för designen är cp.

Men iallafall, jag vet vart man skriver nya inlägg iallafall och det är väl det som behövs OCH är huvudsaken med en blogg. Typ.

Senaste nytt i Amanda's värld, printa om ni vill övertala er själva om och om igen om att detta faktiskt är helt sant, jag, Amanda Isaksson ska börja träna. Hör och häpna gott folk! Herregud, vad har flugit i henne kan man undra?! Ja, jag kan ju bara säga att min mamma inte trodde jag var riktigt frisk eller nykter för den delen när jag gav henne beskedet om detta livsomställande faktum.. Men det är sant, fixa gymkort på måndag förhoppningsvis med Fillan. True story.
Och träningen är inte allt, jag har gått på min andra termin på Teknikprogrammet och jag har inte dött än. Ganska otroligt måste jag säga, speciellt när jag haft seriösa tankar om att både byta linje och flytta. Men de blir inget med det, jag gillar min klass alldeles för mycket för att kunna lämna dem nu. Klassen är som en kattunge, när den är nyfödd så skulle man lika gärna kunna vara utan den, hemskt nog men det är sant, den är blind och ka inte göra annat än att äta. Men när den har blivit sa 8 veckor eller en termin så kan man inte släppa den! Den är helt enkelt för lekfull, gullig och mysig för att vilja vara utan alldeles för länge. Ehh, jag jämförde nyss min klass med en kattunge. Eh, ja men iallafall så blir jag kvar, det var dit jag ville komma..

Nu blire sängen, hejs!


RSS 2.0