-



''Du måste sluta prata med ----, jag skojjar inte. Jag skiter fullständligt i om han är din vän och betyder för dig. Han är min pojkvän och hela vårt förhållande håller på att skita sig på grund av dig. Du måste seriöst sluta prata med honom, kolla fan inte ens på han!
Vi var fan skitnära vänner Amanda och sen hittar jag massor av skit där ni skrivit massa äckliga jävla saker om mig. Jag blev inte bara ledsen på ---- då, utan på dig också! Du svek mig också! Vafan gjorde du så för liksom? Vad har jag gjort dig? Någonsin?
Det kan inte fortsätta såhär. Han har lovat mig att inte prata med dig.
Jag vet hur du är amanda... du bryr dig inte om någon annan och varför skulle du bry dig om mig, jag har inget bra svar på det, men du bara måste sluta prata med honom. Vi har varit tillsammans i snart två år och vi har planer tillsammans! Vill du verkligen förstöra det?
Jag tror inte att du är så elak faktiskt, jag tror inte att du vill förstöra mitt liv, jag tror inte det, inte den Amanda jag kände i alla fall.''


tröttsamt? svar ja.






-

ojoj, jag passar verkligen på att utnyttja min blogg när jag sitter vid en dator!  synd bara att jag aldrig har något vettigt att komma med.

MEN
är det verkligen söndag idag? redan? vart tog helgen vägen egentligen? söndagar. </3
skolan hade varit rolig att gå till ifall det fanns gratis kaffe, trevligt folk, glada lärare och ingen idrott på måndagar. ja, då hade jag kunnat tänka mig att gå dit varje jävla dag och inte ångra mig så fort jag kliver innanför dörrarna!  men varför ha kul när man kan ha tråkigt?

idag iallafall ska jag inte göra ett piss, tänker inte röra på mig en meter förutom när jag ska hämta mat!
fast kan faktiskt kanske överväga att sätta mig med min nya bok jag fick i julklapp, ''i am ozzy'', skriven av självaste ozzy osbourne. men förutom det ska jag inte göra något.
kul.
hejdå.






-

wow, danny vs. erik saade. vilket jävla catfight! varför bråka om jacob och edward när man nu kan kriga för antingen danny eller erik.  kan se framför mig hur 12 åriga flickor (där bland min storasyster, linda och sara) slåss på skolgården på måndag när de ska försöka få fram vem som egentligen förtjänade att åka till tyskland! haha, roande..
själv håller jag mig till nicke, brolle och the playtones!
NU ska jag ut på en iskall promenad och gå av mig lite onyttigheter, hejs!







-











siesta 2011.





-

åååh, shit. nu vill jag ha sommar! precis som alla andra men ändå, klarar inte av denna vinter längre.
har kollat in banden som kommer till siesta nu och gash, kommer bli underbart! bra start på sommaren helt enkelt, ska bara försöka hålla i mina pengar så jag kan inskaffa den där biljetten med!
just nu sitter jag hos min pappa och försöker röja undan lite läxor vilket går beundransvärt bra. och som om det inte vore nog så är min mobil nu igång igen efter två hela veckor. schyhyhysst liv! (y)

mm nemen de va väl de. hejdå!



-







inspirationstorka.

-

åh vad jag är trött.
vill hem. vill ha vår. vill ha sol. vill ha pengar. vill ha jobb. vill ha nudlar. vill ha en semla. vill ha kaffe. vill ha musik. vill ha sommar. vill ha festival. vill ha kul. vill ha öl. vill ha min 18 årsdag. vill ha ett annat land att bo i. vill ha en egen fucking jävla måne.

vill ha allt & ingenting.

hejdå












RSS 2.0